Apartamente noi în centrul Aradului

Dorești să ai propriul apartament la cheie într-un ansamblu rezidențial nou, situat în centrul Aradului?

Tur 3D - Vizionează online acum noua ta locuință

Apartamente Noi Arad centru
vezi online noul tău apartament în arad

Vizionează acum online noul tău apartament central în Arad cu acest tur 3D

Experimentați un tur interactiv 3D pentru proprietatea imobiliară aleasă. Faceți tap/click pe cercurile albe pentru a naviga prin camere. Rotiți apoi imaginea în orice direcție doriți. Deschideți planul de situație interactiv pentru a selecta zonele unde doriți să navigați sau pentru a face măsurători prin activarea riglei albastre din meniul de mai jos. Planul de situație poate fi micșorat prin a da tap/click pe colțul din dreapta sus al schiței. Meniul din dreapta sus vă oferă acces la galeria foto, video de prezentare, detalii tehnice depre proprietate precum și la locația acesteia pe hartă zonală. Turul 3D poate fi prezentat în direct de la distanță, simultan, și altor vizitatori, prin serviciul go Live 3D Dacă aveți cască VR disponibilă, puteți activa modul Realitate Virtuală VR 3D* prin a apăsa pe simbolul de ochelari (colțul din dreapta jos). *  opțiune este disponibilă doar în cazul anumitor proprietăți

Apartament 6 etaj 1

Apartament 7 etaj 1

PROGRAMEAZĂ O VIZIONARE PENTRU noul tău apartament în arad

Ai întrebări? Ia legătura cu noi

Noul ansamblu rezidențial din centrul Aradului cu apartamente noi la cheie, oferă celor interesați variante de construcție cu 3 camere, în configurația 2 dormitoare, living cu bucătărie tip open space și o baie spațioasă. 
Apartamentele se vând finisate pe interior. Tot ceea ce mai trebuie să faceți este să vă decorați apartamentul după bunul plac.